HTML

munkácsy

minden pasi f*sz. legalábbis nagyon úgy tűnik. vagy szar a mintavétel, vagy valami hülye kísérlet nyulai vagyunk. de már nem vicces... "nem vagyunk fapinák, az a baj"

Friss topikok

  • Titany Black: :DDDDDDDD (2011.04.21. 14:24) amikor anyuci leoffol
  • Titany Black: LOL (2010.04.09. 14:14) így kéne...
  • Titany Black: hihihi :) (2010.04.09. 14:08) TF, buzi-e vagy?
  • Kettőezernyolv: Konvenciók? Nyílván én élek akkor rossz helyen, de szerintem nagy részük máig független a kapcsola... (2008.05.17. 21:24) egyedül
  • Rippl-Rónai: Hát írnék én, ha lenne hozzáférésem a bloghoz... :( (2008.04.11. 22:28) Van-e szándék?

miért mindig mi....

2008.04.25. 21:29 jackie b

lakodalom van a miuccánkba

ezt nem akarom elhinni, komolyan. az oké, hogy én már csak nevetek, de akkor is. erről a sztoriról nem akartam posztot vésni, de úgy látszik, direkt úgy alakulnak a dolgok, hogy később megénekeljem ezt a mérhetetlen sok idiotizmust.
történet: lakzi, vidék, stb. Kipucsít az ember lánya ugye, hülye baglyokat el akarja ajándékozni, de az alkalom résztvevői az első szemrevételezés után elvesztik a lehetőséget, úgyhogy marad egy igaz jóbarát tetemre hívása, óóóóóó Mr. alkohol.
aztán mégis felcsillan egy reménysugár,már erős alkoholmámorban, akad egy projekt, baglyok, szevasz! na de ami ezután.....ha valaki akkora puhapöcs, hogy képes a görbe éjszaka után bocsánatot kérni,nem egyszer, negyvenhétszer kábé, meg folyamatosan sajnáltatni magát és szenvedni, az gáz. de nagyon. szupergáz.
és akkor még csodálkozik valaki, hogy dehátmiértnem?
hát azért baszki nem mert nem pillecukor kell hanem beton.hát azért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkacsy.blog.hu/api/trackback/id/tr3442310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása