HTML

munkácsy

minden pasi f*sz. legalábbis nagyon úgy tűnik. vagy szar a mintavétel, vagy valami hülye kísérlet nyulai vagyunk. de már nem vicces... "nem vagyunk fapinák, az a baj"

Friss topikok

  • Titany Black: :DDDDDDDD (2011.04.21. 14:24) amikor anyuci leoffol
  • Titany Black: LOL (2010.04.09. 14:14) így kéne...
  • Titany Black: hihihi :) (2010.04.09. 14:08) TF, buzi-e vagy?
  • Kettőezernyolv: Konvenciók? Nyílván én élek akkor rossz helyen, de szerintem nagy részük máig független a kapcsola... (2008.05.17. 21:24) egyedül
  • Rippl-Rónai: Hát írnék én, ha lenne hozzáférésem a bloghoz... :( (2008.04.11. 22:28) Van-e szándék?

miért mindig mi....

2008.02.15. 16:51 jackie b

egy munkácsy esete a hamvas gimnazistákkal ehh

ha ledurran közben a jobb agyféltekém, most már csakazértis elmesélem, hogy hogy volt ez az eset egy munkácsyval. márquez is ezért él..hehh, nem vagyok ma vicces. Na mindegy. eccola storia

Miután munkácsynk megunta, h a dolgok kicsit sem úgy vannak, ahogy ő még azt az oviban tapasztalta majd az általános iskolában elképzelte, így fogta magát, kidobta a stratégiai tervezés falloszországban című kézikönyvét, vallást váltott, a nap felé fordult és belenézett.
Ha a fiúknak lehet, a lányoknak is. Szemétül viselkedni. Jókat szórakozni kötöttségek nélkül. Áldozni a testi örömök oltárán. Amennyiszer csak lehet. S így teszesz, mindörökre áldott leszesz férfias szeksz női módra. Ámen.
Több kevesebb sikerrel tud így lavírozgatni az ember - ÁLLÍTÓLAG. Mostanában is akadt egy ilyen kis társszerű élőlény, aki benne volt a mókában, kötöttségek nélkül. persze egyesek szerint ez veszélyes játék(azok vagy kiba gyávák vagy a pasi nevű választható tartozékuk gondoskodik a hormonháztartás rendben tartásáról valamelyest)lényeg, h nem az, ha tisztában vagy az igényeiddel - ÁLLÍTÓLAG.

fent említett férfiú egyebek mellett úgy vélte, h szex előtt/után szeret a munkácsyjával beszélgetni, nevetni, ilyesmi, akár fél napokat is. Történt, hogy az Y kromoszóma társaságának lánytagjairól esett szó, exekről, lányokról általában, gázkazánokról, gyereknevelésről, iskoláról, munkáról, kocsikról, dzsóbácsiról. mindenről. A társaságbeli lányokról
0, 0000001%-os hibalehetőséggel állítható a következő: elkényesztetett, szigorúan 20 év alatti, dokk aranykártya szériatartozékos, hidrogén- és herkagyurkafüggő, alacsony IQ-s alapfelszerelt, két sáskalábon járó  retroreklám kislányok, akiknek halvány fogalmuk sincs az életről.
 Egyszer, nagyjából egy hónap után társaságbeli lányok szokásos fikája, név szerint említve. Egyik lány azóta Y kromo barátnője, ugyanis kedves férfibarátunk 'hagyta magát felszedni'. Szó szerinti idézésben.
sicc
sick

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkacsy.blog.hu/api/trackback/id/tr11340625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pussy de Luxe 2008.02.19. 19:47:35

na várjatok csak, megjöttem:D
süti beállítások módosítása